Freerider Paul de Groot reisde in april 2019 samen met Sebastiaan Vreeken en Loïc Isliker af naar Haines (Alaska). Ze verkenden de nabijgelegen bergketens verkend met als doel een aantal typische afdalingen van Alaska te vinden. En poedersneeuw.

alaska poedersneeuw

Het waren twee weken vol uitdagingen. Het weer zat niet altijd mee. De piloot testten in het begin hun skills. En dat is allemaal gefilmd.

In de film voel je de constante strijd om wel of niet de bergen in de gaan.

De getalenteerde 21-jarige Loïc is ook verantwoordelijk voor het grootste deel van de opnames en montage.

Goed nieuws: full movie deze week vandaag(!) te zien

Na de Premiere en alle vertoningen in onder andere Tuschinski, Gent, Nieuwegein, Bilthoven en Amsterdam is het tijd om deze ski film “Dapter” met de wereld te delen. Daarom is de film woensdag 18 december om 16:00 uur in premiere gaan via Youtube.

Zie hier:

Bekijk hier vast de trailer van Dapter:

 

 

Vorig artikelPatagonia verdubbelt donaties POW
Volgend artikelIntroductie op freeriden door Paul de Groot | Snow Shortz podcast #1
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.