In deze post duiken we in de fascinerende wereld van “Pogo” – een film die niet alleen onze liefde voor skiën en snowboarden aanwakkert, maar ook een prachtig verhaal vertelt over passie, avontuur en de onbreekbare band met de natuur.

De Magie van Pogo’s Bergen

Voor degenen die het Freeride Film Festival op 1 december in Tuschinski gemist hebben of gewoonweg nog een keer willen genieten: “Pogo” is nu ook online en hieronder te bekijken!

Deze film neemt ons mee op een bijzondere reis naar Roemenië, waar skiërs Loïc Isliker en Paul de Groot een unieke ziel ontmoeten, de man achter de naam Pogo.

Een Ontmoeting met de Ziel van de Bergen

Pogo, de ‘hidden face’ van de bergen, is een soulskiër in hart en nieren. Zijn liefde en respect voor zijn bergen zijn ongekend. Loïc en Paul, altijd op zoek naar verborgen parels in de skisport, ontdekten in Pogo niet alleen een mede-bergenthousiast, maar ook een inspirerend verhaal over wat het betekent om één te zijn met de natuur.

Meer dan Skiën

“Pogo” is niet zomaar een ski-avontuur. Het is een verhaal dat je doet realiseren dat de magie van de bergen niet enkel in de sport ligt, maar in de diepe connecties die we met anderen en met de natuur maken. Het is een film die je laat nadenken over je eigen passies en hoe je deze beleeft.

Waarom “Pogo” een Must-Watch is

Als je net als wij gek bent op de bergen, skiën, en het ontdekken van nieuwe avonturen, dan is “Pogo” een film die je niet mag missen. Het is een herinnering aan wat ons drijft in onze liefde voor de wintersport: het ontdekken van nieuwe plaatsen, het ontmoeten van gelijkgestemde zielen en het vieren van de pure schoonheid van de natuur.

Here you go >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.