Sneeuw in Februari 2021

Februari was een heerlijke maand. In één maand zat een week wintersport met ijs en sneeuw. En een week volop voorjaar met temperaturen tot 18 graden en volop zon.

Hieronder zie je enkele foto’s om de wintersport week te blijven herinneren. We (als in: buitensporters in Nederland) waren er best wel een beetje aan toe. Gaan coronanieuws, maar winternieuws op het journaal. En naar buiten toe. Sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen maken, sleeën, maar dus ook skiën en snowboarden.

Met Team Boardshortz.nl planden we een paar poedertripjes naar Les Dunes. Hieronder in beeld.

En als je de video edit wilt zien, die is hier te bekijken.

Fotoserie Les Dunes

pistemap Les Dunes

hard biking in dunes

(Check op bovenste foto ook de golven op de achtergrond. Het was die dag ook qua surf dik aan.)

DCIM100MEDIADJI_0911.JPG

Vorig artikelHidden faces: diep verborgen poedersneeuw
Volgend artikelHidden faces: super steil terrein bij zonsopkomst
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.