100% puur

North of the sun v2

Twee Noorse gasten van 22 en 25 bouwen een hut van aangespoeld hout in een baai van de Lofoten eilanden in Noorwegen. Het doel: te genieten van het pure leven en te surfen.

Dat doen ze maandenlang. Ook in de winter als de zon daar niet meer schijnt en Atlantische stormen continu golven brengen. En sneeuwstormen. Dus het is niet alleen surfen. Het is ook hiken en verse sporen trekken in de poedersneeuw. 

Is dit de ultieme surf- en sneeuwvakantie? Wat ons betreft is het dé boardfilm van het jaar 2013. Bomvol inspiratie.

Bekijk hieronder de trailer.

Wil je de hele film zien?

Je kan de film bij Vimeo Ondemand huren voor 4,99 dollar. En dat is dus absoluut de moeite waard. Je krijgt  gegarandeerd inspiratie voor 2014! 

Vorig artikelShane McConkey – De film
Volgend artikelSkiën op een geweldige piste? Bedankt pisteur.
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.