360 front side

De 360 is een stijlvolle truck met snowboarden. Je leert deze truck niet direct. Maar met veel oefenen, heb je ‘m snel onder knie. En kan je overal je 360’s draaien. Langs de pistes, op de pistes. En uiteindelijk van de schans.

Een belangrijk aspect voor succes is het visualiseren van je sprong. Concentreer je en bedenk hoe je wilt én hoe je gaat springen. Laat je vervolgens niet afleiden. En ga ervoor. Voordat je met je snowboard de 360 daadwerkelijk springt, is het goed om eerst gewoon rechtdoor te springen op de plek waar je de 360 wilt maken. Doet dat een paar keer. Zet daarna eens de 180 in. Herhaal dat ook een paar keer. Op deze manier leer je de plek waar je springt goed kennen.Hoe snel is de aanloop, hij stijl is de schans, hoe scherp is de afzet, hoe lang vlieg je, hoe is de landing. Al die aspecten moeten vertrouwd voelen. Als dat zo is, waag dan de 360 met je snowboard.

Snowboardfilmpje: 360 frontside

In dit filmpje wordt haarfijn uitgelegd hoe je met je snowboard een 360 maakt. Dit filmpje is overigens gemaakt in het funpark van Ischgl. Een absolute aanrader om je techniek te verbeteren. Goed geprepareerde schansen. En veel schansen voor verschillende niveaus. Bovendien ligt het heerlijk in de zon.

Meer snowboard filmpjes zien? Like BoardShortz.nl.

 

Vorig artikelUpdate sneeuwhoogten
Volgend artikelPrijzen Skipas Wintersport
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.