Geen meter meer erbij. Een beetje sneeuw voor Damüls erbij. En hier en daar is de sneeuwmassa wat ingeklonken. De sneeuwhoogten zijn dus weer geupdate!

En eigenlijk ziet het er gewoon fantastisch uit. Er ligt volop sneeuw. Zie hier hoe het gisteren in Kaprun was.

Sneeuw in Kaprun
Kaprun

En het bericht erbij:

Bluebird en vederlichte poedersneeuw.

En dat zijn dus de live berichten uit de Alpen. Het is allemaal dik voor elkaar.

Als de weermodellen een beetje meewerken komt er binnenkort weer een goede laag bij. En wordt het ijzig koud. Dit zou betekenen dat het nog meer vederlichte poedersneeuw bijkomt. En dat de tabel met de sneeuwhoogten weer een toename kent. Vooralsnog zet de sneeuw zich goed. Zijn de “Lawinen Stufen” naar beneden bij gesteld. Maar vaak nog 3. Dus absoluut gevaarlijk.

Ride Safe en geniet!

Vorig artikelPoedertrip naar Damüls
Volgend artikelHoe maak je een 360 met snowboarden?
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.