Met alle sneeuwval van de afgelopen weken. En het feit dat er (nog) geen trip naar de sneeuw op het programma staat, is onderstaand filmpje van stal gehaald. Van een poedertrip naar Damüls. Precies twee jaar geleden.

Ook in Damüls stijgen de sneeuwhoogtes tot ongekende hoogtes. Zie ook de wekelijkse sneeuwhoogte tabel waarin Damüls ook is opgenomen. En dan kan je in Damüls heel goed uit de voeten. Een gezinvriendelijk gebied. Het gaat helemaal niet hoog. Maar het ligt zo gunstig voor sneeuwval, dat het wel het sneeuwrijkste dorp van de Alpen wordt genoemd. Dat zal best. Elk jaar ligt er ongekend  veel sneeuw. En je kan er geweldig offpiste gaan.

Enfin, kijk zelf maar…

Poederfeest in Damüls Mellau from Board Shortz on Vimeo.

Vorig artikelDik pak sneeuw voor de Alpen
Volgend artikelUpdate sneeuwhoogten
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.