Erik Bulckens (@pistenbulcky op wePowder) is regisseur en gepassioneerd snowboarder. Al eerder verraste hij ons met de film Persian Powder.

Erik wil de freeride community graag volgend jaar verrassen met een film over de founding father van wePowder, MeteoMorris (Maurice Mommen), en z’n partner in crime Arjen (de Graaf). Het moet een diepgaande film worden die verder gaat dan de obligate ski- en boardshots. Dit portret zal een blik geven achter de schermen van de meest accurate sneeuwvoorspelling en voert je mee door sneeuw beladen bossen. De geschiedenis van wePowder wordt in kaart gebracht en je krijgt zicht op hoe Morris z’n bestaan leidt wanneer hij niet in de sneeuw zit.

Om dit project mogelijk te maken is Erik op zoek naar funding. Je kunt een gift doneren op het crowdfundingplatform waarbij je dankzij Erik zijn ‘gear’ partners ook nog kans maakt op een leuke reward (waarvan sommige in limited edition). Op de crowdfundingsite kom je meteen ook meer te weten over het idee achter deze film, hoe het is ontstaan en wat Erik zijn plannen zijn.

Freeride Film Festival

Het is uiteraard de ambitie dat deze film volgend jaar (2020) te zien is in Tuschinsky op het Freeride Film Festival! Dus wacht niet langer en steun dit project.