Nooit eerder kozen zo veel internationale ski- en snowboardteams voor SnowWorld Landgraaf als trainingslocatie ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen.

SnowWorld zag een groeiende vraag van teams uit de Alpenlanden, maar boorde ook nieuwe markten aan van teams uit Canada en zelfs China en Japan. Dankzij de door de Federation International du Ski (FIS) gecertificeerde piste en het Europacup-waardige funpark, de goede condities van de sneeuw en de constante trainingsfactoren is SnowWorld Landgraaf ideaal voor professionele teams van over de hele wereld. Het complete aanbod van alle faciliteiten onder één dak is voor trainingsdoeleinden zeer geschikt.

“De voorbereidingen op de intensieve trainingsprogramma’s worden in overleg met de coaches uitgevoerd door de verschillende specialisten van SnowWorld. Van onze koks die zorgen voor een aangepast sportmenu tot en een vast team dat in de nacht met pistenbully rijdt. Er is niks mooiers dan heel vroeg in de ochtend die mooie witte piste te zien die er als een strak en ijzig laken bij ligt”, aldus Pascal Gulpen, General Manager SnowWorld Landgraaf.

Gulpen vervolgt; “Er heerst een bijzondere en internationale sfeer door de vele talen die in het pand gesproken worden. Sommige even in rust modus, andere sporters rennen alweer de trappen op van de Wilhelmina berg. Alle faciliteiten worden optimaal benut. Maar af en toe heel even ontspannen met een ritje in de Alpine coaster moet gelukkig ook kunnen.”

Vorig artikelHet wordt de strengste winter in 30 jaar
Volgend artikelBackcountry Basecamp
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.