Zoek je een verblijf van exceptioneel niveau? Zoek je een combinatie van comfort met een authentieke uitstraling? Je vindt het in Hotel Nendaz 4 Vallées & Spa.

Waarom is dit zo’n fantastisch hotel?

  1. Uitstraling

Het hotel is gebouwd met veel natuurlijke materialen. Overal om je heen zie je hout en natuursteen. Door de chique accenten straalt hier veel warmte en comfort vanaf. In de lobby brandt een houthaard en dit geldt ook voor het kleine restaurant Le Carnotzet. Op deze plek kun je terecht voor het diner, waarbij wij hebben genoten van de raclette.

Het buffet restaurant straalt overvloed uit. Wij kunnen niets bedenken dat ontbrak bij het ontbijt. Of je nou brood, yoghurt of zwaardere gerechten wil bij je ontbijt, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te krijgen. Vers fruit, vers brood, een bonenmachine voor de koffie en voor de kinderen de mogelijkheid zelf pannenkoekjes te bakken.

De kamers zijn ruim en ook daar ontbreekt het aan niets. Badkamers hebben een dubbele wasbak, douche én bad. En de spiegel in de kamer blijkt tevens de tv te zijn. Ruim voldoende kastruimte is ideaal en de bedden zijn bijzonder comfortabel.

2. Centrale ligging

De ligging van Hotel Nendaz 4 Vallées & Spa is zeer centraal in Nendaz. Vanuit de ontbijtzaal heb je een schitterende uitzicht op het centrale plein van het dorp. In de verte zie je een prachtige bergkam en heb je uitzicht op de Haut de Cry.

DCIM101MEDIADJI_0388.JPG

Door een handige funiculaire (liftje) hoef je de klim naar de gondel niet zelf te maken. Deze verbinding zorgt ervoor dat je binnen 5 minuten vanuit het hotel bij de Tracouet gondel bent. Daarmee ga je heel eenvoudig het gebied in om de 430 km piste te ontdekken in 4 Vallées.

3. Super uitgebreide spa

Neem een spa complex in gedachte dat je gigantisch uitgebreid en veelzijdig vindt. Wij garanderen je dat het wellness complex van dit hotel het overtreft. En wat is het luxe en ontspannen om je lijf na een vermoeiende wintersportdag te laten bijkomen in deze spa. Je spieren herstellen door de bubbels, sauna’s en dompelbaden. En je geest herstelt door de fantastische uitzichten die je hebt vanuit het buitenzwembad en de ligstoelen achter glas. De plaatjes vertellen de rest:

Binnenbubbelbad
Buitenbubbelbad
Massagestraal

4. Verwarmde skilocker, parkeergarage, fitnessruimte, boetiek

Het totale plaatje wordt compleet gemaakt door een parkeergarage waar je plek krijgt als je boekt. Daarnaast kan je materiaal ook de sauna in, nog nergens hebben we zo’n sterk verwarmde ruimte gehad om je ski’s en schoenen te laten drogen. Mocht je nog niet genoeg hebben aan het bewegen tijdens skiën of snowboarden, dan kun je je uitleven in de fitness. En voor het completeren van je outfit kun je terecht in de boetiek die bij het hotel gevestigd is.

De Haut de Cry vanuit het buitenzwembad

Check hier op Booking.com de prijzen en of er nog kamers vrij zijn.