Nee, veel sneeuw ligt er nog niet. En er wordt ook nog niet zoveel sneeuw verwacht voor de Alpen. Maar toch gaan nu de eerste gebieden open. Ja, zover is het alweer. Is het ook handig om het profiel van je banden even te testen. Want op weg naar de Alpen heb je liever geen slippartij. Zonde als je de sneeuw moet missen.

Winterbanden verplicht

In de meeste landen zijn winterbanden verplicht. Maar hoe zit dit precies? Waar wel verplicht en waar niet is niet altijd even duidelijk. Gelukkig kwam daar deze herfst de onderstaande InfoGraphic over winterbanden. Veel plezier in de sneeuw!

Waarom winterbanden?

De ANWB legt de noodzaak van winterbanden goed uit. Gewoon simpel in een filmpje.

Volgend artikelBriljant Ski filmpje
Als algemene redactie van een surf- en wintersportwebsite, zijn wij gepassioneerd over het delen van de nieuwste trends, tips en technieken binnen de wereld van surfen en wintersporten. Onze missie is om onze lezers te informeren en inspireren, en hen te helpen bij het ontdekken van nieuwe avonturen op het water en op de bergen. Met een ervaren en enthousiast team van schrijvers, willen wij hoogwaardige en boeiende content leveren, die de passie voor deze sporten laat zien en onze lezers aanzet tot actie in het water of op de bergen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.